Mengetahui Peraturan Baccarat – Penting Untuk Bermain Untuk Menang

Baccarat

Ketika datang ke permainan baccarat peraturan berbeza dari yang diharapkan. Sebenarnya tidak ada senarai peraturan yang panjang seperti peraturan yang anda akan temui untuk permainan kasino yang lain. Peraturan yang paling penting untuk bermain baccarat tentunya ialah anda harus bermain permainan ini untuk keseronokan bermain dan suka berpeluang. Ini adalah permainan yang kebetulan adalah kebetulan.

Objektif Baccarat

Mengetahui tujuan permainan apa download mega888 for ios pun adalah langkah pertama untuk memahami permainan. Sebagai contoh, dalam blackjack, tujuan anda adalah lebih dekat dengan jumlah “21” daripada peniaga tanpa melampaui batas. Ini bermaksud jika anda memegang kad berjumlah “21” di tangan anda, anda mungkin pemenang kecuali jika peniaga mengikat skor anda.

Semasa bermain baccarat, tujuan anda adalah untuk menentukan dengan betul sama ada anda atau peniaga akan mencapai jumlah yang paling hampir dengan “9” dengan kad yang anda masing-masing telah diberikan. Anda bertaruh pada siapa yang anda percaya mempunyai tangan yang menang dan bukan pada kemungkinan tangan anda akan menjadi pemenang. Tidak seperti blackjack, anda mempunyai pilihan untuk bertaruh ketika bermain baccarat.

Nilai Kad Unik untuk Baccarat

Hanya nilai kad satu digit yang dikira dalam baccarat. Ini bermaksud bahawa 10, Jack, Queen, atau King dikira sebagai sifar dan tidak mempunyai nilai. Ace di sisi lain diberi nilai 1. Sekiranya jumlah kad yang dibahagi lebih besar dari sepuluh nilai kad dikurangkan sebanyak 10 sehingga nombor satu digit dikurangkan.

Ini bermaksud bahawa 10 dan 6 akan mempunyai nilai kolektif di Baccarat 6. Manakala tangan yang merangkumi Ace dan Jack akan mempunyai nilai kolektif 1. Nilai kad mungkin yang paling sukar untuk dikuasai peraturan baccarat tetapi yang paling penting ketika bermain untuk menyimpan.

Bermain Baccarat

Pada mulanya anda dan bank diberikan dua kad masing-masing. Anda boleh memilih untuk mengambil kad ketiga dalam keadaan tertentu yang berada di bawah peraturan kad ketiga. Mengikut peraturan kad ketiga, jika anda, pemain, memilih untuk tidak menarik kad ketiga yang mesti ditarik oleh bank sekiranya jumlahnya 5 atau kurang dan berjumlah 6 atau lebih. Ia menjadi lebih rumit di pihak bank sekiranya anda memilih untuk menarik.

Sekiranya nilai bank kurang dari 3, ia mesti diambil tanpa mengira kad nombor yang anda lukis. Sekiranya nilai tangan bank kurang dari 4 maka bank mesti menarik kad lain jika kad yang ditarik anda adalah selain daripada 8. Sekiranya nilai bank kurang dari 5, ia akan diambil apabila kad yang anda tarik adalah 0, 1, 8, atau 9. Bank akan menarik semasa anda menarik angka 4, 5, 6, atau 7 jika nilainya kurang dari 6 dan jika kad anda berupa 6 atau 7 dan nilainya kurang dari 7. Bank akan berdiri di 7 tanpa mengira.

 

No comments yet

leave a comment

*

*

*